Kamperen met de caravan

Kamperen Met De Caravan

Kamperen met de Caravan is gericht op (caravan)kampeerders, zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden.

Er is een website, Facebookgroep (14.000+ leden), Facebookpagina ( 800 likes en 850 volgers) en nieuwsbrief abonnees (ruim 900 abonnees).

Facebookgroep

Hier kun je al je vragen stellen, ervaringen delen, tips en adviezen geven of je foto’s plaatsen om te laten zien waar je trots op bent en waar je bent geweest.
Ben je op zoek naar een andere caravan, voortent, toebehoren of camping, vraag hier naar de ervaringen van andere leden.
Een zeer gezellige groep voor caravan liefhebbers en kampeerders in het algemeen.

Website

Op de website worden onder andere tips, verhalen en leuke artikelen geplaatst, speciaal voor liefhebbers die kamperen met een caravan.
Maar ook staan r regelmatig leuke aanbiedingen van o.a. kampeerwinkels en acties van campings speciaal voor de lezers van Kamperen Met De Caravan.

Op dit moment zijn wij druk bezig om met diverse kampeerwinkels, campings en andere kampeerbedrijven contacten te leggen om nog meer voordelen aan onze lezers te kunnen aanbieden.

Kamperen Met De Caravan bestaat op dit moment pas 8 maanden, maar is nu al ongekend populair en groeit iedere dag nog enorm.

Waar kun je ons vinden?

Website Kamperen Met de Caravan 

https://kamperenmetdecaravan.nl

Facebookgroep Kamperen Met De Caravan ( 14.000+ leden)  https://www.facebook.com/groups/kamperenmetdecaravan/

Facebookpagina ( 800 likes en 850 volgers)
https://www.facebook.com/KamperenMetDeCaravan/

Wij hopen je graag te mogen verwelkomen!

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy | Webdevelopment: Tedde