Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

HOE WERKT HET?

Door middel van de onderstaande stappen leggen wij u graag uit hoe het proces verloopt van verkoop van uw caravan.

1. Meld uw caravan aan bij ons

Geef svp een zo compleet mogelijke omschrijving van de caravan die u aan wilt bieden. Het meest ideaal is als u een scan of foto van het kentekenbewijs naar ons kunt toesturen. Op die manier krijgen we een goed beeld van het object dat aangeboden wordt en kunnen we een realistisch bod gaan uitbrengen hierop. 

Eventuele foto’s zijn uiteraard altijd welkom hierbij. 

2. U ontvangt een bod voor uw caravan  

Wij gaan vervolgens aan de slag met het zoeken naar partijen die geïnteresseerd zijn in uw caravan en een bod willen gaan uitbrengen. Uiteindelijk zullen we het hoogste bod binnen 24 uur aan u doorgeven. 

3. Akkoord met ons bod en dan?

Indien u akkoord gaat met het bod dat de opkopers bij ons neergelegd hebben, dan kan het traject van verkoop in gang gezet worden. De betaling van het bedrag door de opkopende partij vindt plaats voordat de caravan opgehaald wordt in Frankrijk. De vrijwaring bij de RDW wordt geregeld en de caravan wordt vervolgens in Frankrijk opgehaald. Alle bedrijven waarmee wij samenwerken zijn RDW erkende bedrijven.

Het voordeel voor u is dus dat u de caravan alleen hoeft aan te melden en dat het complete verkooptraject voor u uit handen genomen wordt. De aanmelding van uw caravan is geheel vrijblijvend en wij brengen geen extra service kosten in rekening voor deze dienstverlening.  

Caravan verkopen

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.