Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

WERKWIJZE

Stapsgewijs verloopt een boeking voor een caravanstalling in Frankrijk als volgt:

* U stuurt ons een aanvraag voor caravanstalling via het contactformulier op de contact pagina van de website of via info@caravanstallinginfrankrijk.nl

* U vermeldt hierbij de lengte van uw caravan (zoals vermeld op het kentekenbewijs), de regio waar u de caravan wenst te stallen en het type stalling wat u zoekt (open, overdekt of binnen)

* Fr Assistance stuurt u dezelfde dag nog een offerteprijs

* Indien u akkoord gaat met de offerteprijs, dan ontvangen wij graag een kopie van het kentekenbewijs van de caravan, uw NAW (Naam, Adres, Woonplaats) gegevens, kopie van de verzekeringspolis en de datum van stalling.

* Vervolgens ontvangt u van ons het stallingscontract met onze Algemene Voorwaarden.

* Facturatie van de stalling verschilt per locatie. Bij sommige stallingen verzorgen wij de facturatie van het totaalbedrag en bij sommige stallingen betaalt u aan ons de bemiddelingsvergoeding, waarna u vanuit de stalling in Frankrijk de ‘stalling factuur’ ontvangt. 

* Fr Assistance onderhoudt voorafgaand, tijdens en na de stalling van uw caravan regelmatig contact met u, zodat wij u bij eventuele vragen / problemen direct terzijde kunnen staan.

* Enkele maanden voorafgaand aan de verstrijking van uw jaarcontract, doen wij u een nieuw aanbod voor verlenging van de caravanstalling. Dit uiteraard in overleg met de stallinghouder.

* Ook indien u op zoek bent naar een reparateur of onderhoudsbedrijf voor uw caravan in Frankrijk, kunnen wij de bemiddeling voor u doen. Klik hier voor meer info.

Lees in hier meer over het concept ‘caravanstalling in Frankrijk’ en de persoon achter dit concept.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.