Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

WIE ZIJN WIJ?

In 2012 ben ik gestart met de oprichting van het concept ‘Caravanstalling in Frankrijk’.

Voor veel fervente kampeerliefhebbers is Frankrijk een toeristisch zeer aantrekkelijke bestemming. Jaarlijks reizen vele landgenoten met de caravan naar het zuiden van Frankrijk.

Nadat ik een aantal gesprekken gevoerd had met caravan eigenaren bleek dat er een groeiende behoefte in de markt aanwezig was om de caravan te stallen in het land waar deze het vaakst dienst doet. Mijn opgedane werkervaring in Frankrijk en uitstekende beheersing en kennis van de Franse taal en cultuur, in combinatie met mijn studie achtergrond in ‘services & retail marketing’, sterkten me destijds in de gedachte dat mijn profiel naadloos aansloot bij deze groeiende behoefte in de markt. De stijgende brandstof –en tolprijzen, de langere reisduur, de hogere slijtage aan caravan en trekkend voertuig en de groeiende nadruk op duurzaam reizen, zijn bovendien factoren die ertoe bijdragen dat een stalling in Frankrijk een zeer interessante optie is voor mensen die jaarlijks naar de Franse camping gaan.

Vanuit deze gedachte heb ik in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd aan stallingen voor caravans en campers in het Franse land. De stallingen worden jaarlijks één of meerdere keren bezocht en gecontroleerd, zodat ik u altijd kan voorzien van de meest complete en actuele informatie op uw vragen omtrent stalling in Frankrijk.

Ik wens u veel leesplezier op deze website en sta u graag terzijde bij uw vragen omtrent onze mogelijkheden.

Dries de Bont

Oprichter en eigenaar Fr Assistance – Stalling in Frankrijk

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.