Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

VERKOOP VAN UW CARAVAN

U heeft uw caravan of camper een aantal jaren in de stalling of een camping in Frankrijk staan. Veranderingen in uw gezinssituatie of wensen met betrekking tot kamperen kunnen u doen besluiten vaarwel te zeggen tegen uw caravan. U stelt uzelf dan wellicht de vraag hoe u de caravan het beste van de hand kunt doen. 

ZELF VERKOPEN?

Het verkopen van een caravan, die in Frankrijk staat, brengt in veel gevallen veel gedoe en vragen met zich mee. Allereerst moet de caravan opgehaald worden bij de caravanstalling in Frankrijk. De caravan moet dan klaargemaakt worden voor de verkoop. Hij moet schoongemaakt en nagelopen worden op technische mankementen. Vervolgens moeten bezichtigingen gepland worden met potentiële kopers en onderhandelingen over de prijs gevoerd worden. En tenslotte moet ook het papierwerk in orde gemaakt worden, door de caravan te vrijwaren via de RDW. Kortom: veel tijd en moeite zult u moeten steken in een goede verkoop van de caravan. 

WIJ BIEDEN UITKOMST

Indien u besluit om ons in te schakelen voor hulp bij de verkoop van uw tweedehands caravan, dan nemen we het gedoe rondom de verkoop voor u uit handen. Door onze contacten en intensieve samenwerking met opkopers in Nederland, kunnen we snel een realistisch bod op uw caravan uitbrengen. Wij garanderen dat u binnen 24 uur een bod op uw caravan van ons ontvangt. Op deze manier nemen wij veel kopzorgen voor u uit handen.

Wij begeleiden u dus in het gehele traject van stalling en onderhoud van uw caravan in Frankrijk tot aan de uiteindelijke verkoop van uw caravan en de financiële afwikkeling daarvan. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.