Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

Ardeche

De Ardèche is één van de kleinste regio’s in Frankrijk, maar is zeer populair bij kampeerders voor een kampeer vakantie. Het departement heeft namelijk enorm veel te bieden: het beschikt over een schitterende natuur, er zijn rivieren waar uitstekend met de kano gevaren kan worden, er is veel zon en u kunt er perfect wandelen. Aangezien er veel hoogteverschil in de Ardèche is, liggen de dorpjes vaak in een soort van terrassenlandschap verscholen.

Ook voor kinderen is het een gebied waar volop vertier is, zo kunt u bijvoorbeeld eens gaan kijken bij de krokodillen boerderij van Pierrelatte of lekker gaan kanovaren op de Ardeche.

Bij Nederlanders is de Ardèche sinds jaar en dag gewild. Het is een gebied waar u uitstekend kunt ontspannen. U wordt in de Ardeche getrakteerd op ruimte, rust en tientallen oogstrelende dorpen. U ziet uzelf al zitten op een terrasje onder koninklijke kastanjes of dwalend door kleine stadjes zoals Largentière. De ‘kleine’ bergen van de Ardèche hebben een vriendelijke, ongedwongen sfeer.

Qua gastronomie kan gesteld worden dat deze streek over een groot aantal (sterren) restaurants beschikt die vermeld staan in de Franse Guide Michelin.

Wij bieden in de Ardèche een paar caravanstallingen, waar u uw caravan in een beveiligde omgeving kunt stallen. Bovendien zijn er rondom deze caravanstallingen veel campings te vinden.

Maar ook indien u bijvoorbeeld caravanstalling in de Haute Loire zoekt, kunt u natuurlijk ervoor kiezen om uw caravan in één van onze stallingen in de Ardèche te plaatsen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.