Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

Drome

De Drôme is een prachtige streek in Zuid-Frankrijk. Paarse lavendelvelden, eeuwenoude olijfboomgaarden en eindeloze velden met zonnebloemen. Afgewisseld door indrukwekkende bergkammen, beekjes en af en toe een heel oud stadje.

De regio is een weldaad als u een sereen landschap en rust op prijs stelt. U vindt in de Drome een onaangetaste natuur. Doordat er sprake is van een bergachtig landschap en diverse heuvels, kunt u heerlijk wandelen en tochten met de fiets of MTB maken. Maar naast deze sportieve activiteiten die u tijdens uw vakantie kunt ondernemen, kunt u natuurlijk ook lekker genieten van de rust die de Drôme regio rijk is. U laat bijvoorbeeld de auto een keer op de camping staan en gaat vogels en wild spotten: mouflons, arenden en gieren!

De Drôme regio biedt tenslotte diverse bezienswaardigheden. Vanaf uw camping in de Drôme maakt u een toch met de auto langs de schitterend gelegen rivier de Drôme, of volgt u andere bijzondere routes door de natuur. Plaatsen die u kunt bezoeken zijn onder andere het gallo-romeinse Die, met haar stadswallen, kathedraal, en de prachtige kapel St. Nicolas. De plaats Nyons verdient ook zeker een bezoekje. Dit is het centrum van de Franse olijfindustrie. Cliousclat is het pittoreske dorpje van de pottenbakkers en Dieulefit van de glasblazers. Het wijnstadje Clairette de Die, en Crest met haar hoogstgelegen slottoren van Frankrijk.

Na uw vakantie in de Drôme regio boekt u via ons een caravanstalling in de Drome. Wij hebben mogelijkheden voor u! Zo bieden we bijvoorbeeld caravanstalling in Valence.

Maar ook indien u caravanstalling zoekt in de Alpes de Haute Provence, kunt u wellicht overwegen om uw caravan in één van onze stallingen in de Drome te plaatsen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.