Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

verkoop van uw caravan

Een stalling van de caravan in het buitenland, zoals Frankrijk of Spanje, is voor veel caravan eigenaren een interessante optie indien men regelmatig naar het zuiden afreist. Voordelen van stalling in Frankrijk of Spanje zijn namelijk een besparing op tol -en brandstofkosten, reistijd en minder slijtage aan auto of caravan. 

Het kan natuurlijk gebeuren dat u besluit om na een aantal jaren kamperen uw caravan te gaan verkopen. In dat geval zult u de caravan terug naar Nederland moeten rijden, op zoek moeten gaan naar potentiële kopers en wellicht tijdelijk stalling moeten nemen in Nederland. Ook zult u de formele overdracht van de caravan vervolgens moeten gaan regelen, met het nodige papierwerk. 

Fr Assistance biedt uitkomst voor u. In samenwerking met opkopers in Nederland kunnen wij een vrijblijvend bod laten doen op uw caravan. Dit geldt overigens voor caravans die maximaal 20 jaar oud zijn. Dus bouwjaar 2000 of jonger.Indien u met het bod akkoord gaat, zullen wij het bemiddelingstraject voor u uitvoeren met de opkoper die de caravan overneemt. Uw caravan wordt opgehaald in het zuiden van Europa. De betaling van het overeengekomen bedrag wordt gedaan voordat de caravan wordt opgehaald en de uit -en overschrijving wordt geregeld voor u. Bovendien kunnen de opkopers de inboedel uit uw caravan mee retour nemen naar Nederland.  

Doordat de opkoper de caravan in het zuiden van Europa moet ophalen en hem vervolgens klaar moet maken voor de particuliere verkoop, liggen de biedingen over het algemeen lager dan de prijzen die u voor soortgelijke caravans op bijvoorbeeld Marktplaats ziet. Voordeel is wel dat de zorg inzake de verkoop van uw caravan dus volledig bij u uit handen genomen wordt. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.