Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

belgische caravans in frankrijk stallen

Regelmatig krijgen wij van onze zuiderburen de vraag voorgelegd hoe zij om dienen te gaan met stalling in Frankrijk. Ook zij zien namelijk de interessante mogelijkheden die caravanstalling in Frankrijk biedt op het gebied van besparingen, gemak en tijdwinst. 

Echter, de Belgen hebben te maken met het feit dat hun caravan eens in de twee jaar naar de verplichte keuring in België moet. 

In samenspraak met een aantal van onze Belgische klanten bleek dat er voor de Belgen geen probleem is om de caravan in Frankrijk te stallen. Zo lang de caravan in Frankrijk blijft, doet er zich namelijk geen enkel probleem voor. 

Besluit men echter om de caravan na verloop van tijd weer terug te nemen naar Belgie, dan moet deze uiteraard wel direct naar de keuring. Bovendien kan men dan geconfronteerd worden met een extra prijsverhoging voor deze keuring, aangezien de caravan niet tijdig gekeurd is geweest. 

Concluderend kan derhalve gesteld worden dat Belgische caravan bezitters die hun caravan niet meer mee terug willen nemen naar Belgie, zonder enig probleem via ons de caravan kunnen gaan stallen in Frankrijk. 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.