Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

transporten van uw caravan

Indien u overweegt om uw caravan in Frankrijk te gaan stallen dan heeft u vaak voor ogen om dit voor meerdere jaren te gaan doen. Enerzijds om uw caravan op die manier vlakbij uw favoriete vakantiebestemming te stallen of anderzijds om de caravan op een strategisch punt te hebben van waaruit u gemakkelijk door kunt reizen naar uw vakantie bestemming elders in Frankrijk of in Italie of Spanje.

Tegelijkertijd zult u zichzelf wellicht eens de vraag stellen wat u moet doen als u besluit om niet meer met uw caravan op vakantie te gaan en deze van de hand te doen. Uw caravan bevindt zich dan in een vreemd land en hoe nu verder?

Aangezien wij u graag van dienst zijn met een compleet service pakket gedurende de stalling van uw caravan in Frankrijk, bieden wij in dat geval de volgende mogelijkheden:

Verkoop van uw caravan via Fr Assistance

Via ons netwerk en onze ervaring met verkoop van caravans in Frankrijk, bemiddelen wij hierin voor u. Met name de stallingen in Montoison en St Just d’Ardeche hebben uitstekende contacten in de regio en bieden u zodoende een mogelijkheid om uw caravan in Frankrijk te verkopen. Ook hierin zorgen wij dan weer voor begeleiding rondom het administratieve en verkoop technische aspect van dit traject.

Transporten Nederland – Frankrijk

Mocht u besluiten om uw caravan weer in Nederland te willen gaan gebruiken of bijvoorbeeld in Nederland te willen verkopen, dan bieden wij de mogelijkheid om (tegen vergoeding) uw caravan terug te halen naar Nederland. Op basis van de te rijden afstand maken wij dan een offerte voor u, en wordt uw caravan weer veilig bij u thuis bezorgd. Het is in dat geval wel van belang dat de caravan verzekerd is.

Wij zullen dit retour transport overigens proberen te combineren met een rit naar Frankrijk toe, zodat het financieel interessant genoeg is om het uit te voeren en zodoende dus ook de kosten enigszins gedrukt kunnen worden. Andersom geldt daarom hetzelfde: indien u zelf niet in de gelegenheid bent om uw caravan naar Frankrijk te brengen, dan kunt u derhalve een beroep doen op bovenstaande transport service. 

Resumerend bieden wij dus een breed scala aan mogelijkheden om u vooraf, tijdens en na de periode van stalling van uw caravan van dienst te zijn in Frankrijk.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.