Deel deze pagina: Whatsapp-color Created with Sketch.
Language:

Haute-Vienne

De Haute Vienne maakt onderdeel uit van de regio Limousin. Dit is een streek die zeer groen is en waar u veel natuur zult vinden. Het golvende landschap bestaat afwisselend uit grasland en bos. Het is een overwegend agrarische streek met veel landelijke dorpjes. De Limousin maakt deel uit van het Centraal Massief van Frankrijk.

Limousin is in tegenstelling tot het andere deel van het Centraal Massief vooral een streek waar kleine wegen en riviertjes het landschap bepalen. Het is ook een rustige streek waar het toerisme nog niet massaal heeft toegeslagen en u heerlijk kunt genieten van de schitterende natuur.

Hier leert u het echte Frankrijk kennen. U zou daarom zeker eens van de hoofdwegen af moeten wijken en de weggetjes binnendoor moeten nemen. Daar zult u de echte Franse sfeer aantreffen in de dorpjes op het platteland. Ook de bekende Limousin koe komt uit deze streek. Hier zult u er genoeg van zien als u lekker gaat rijden door de streek. U zult dus niet bevreesd te hoeven zijn voor het massa toerisme. Dat is hier namelijk absoluut niet aan de orde.

Daarom staat deze streek zeer bekend bij liefhebbers van rust en natuur. Ook zijn er vele meren te vinden, waardoor er ook voor de kinderen in de zomervakantie voldoende waterpret is. Wij bieden in deze regio een caravanstalling in Saint Priest de Ligoure. Onze stallinghouder kan uw caravan bovendien naar campings in de regio brengen. Maar ook als u caravanstalling zoekt in de Charente of de Correze, kunt u overwegen om uw caravan hier te stallen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.