Service & Onderhoud ter plaatse

Wij werken samen met de mobiele onderhoudsservice Caravan Help Abroad. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u tegen scherpe prijzen interessante service pakketten bieden. 

Caravan Help Abroad reist door Frankrijk en Spanje om de caravans en campers van klanten thuis, in de opslagruimte of op hun staanplaats op de camping te onderhouden en te repareren. Één keer per jaar komen zij langs om jaarlijkse onderhoudsbeurten en reparaties uit te voeren. U hoeft tijdens de dienst niet aanwezig te zijn en kunt de caravan bij de start van uw vakantie weer vakantie klaar ophalen.

​Caravan Help Abroad is aangesloten bij het Approved Workshop Scheme (AWS). Indien u niet bekend bent met de AWS: dit is een Britse regeling waarbij zij elk jaar worden gecontroleerd door de National Caravan Council en aan hun strenge normen moeten voldoen. AWS-leden zijn ook aangesloten bij alle Britse toonaangevende merken en een jaarlijkse service die door ons wordt verleend, is een essentiële stap voor het behouden van de fabrieksgarantie. Caravan Help Abroad is de enige mobiele reparatiedienst van Alde in Frankrijk.

Welke service pakketten biedt Caravan Help Abroad?

Chassis Only
Habitation Only
Full Service
Afbeelding niet gevonden.

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy