Accessoires

Naast caravanstalling in Frankrijk biedt Fr Assistance ook een aantal accessoires voor de kampeerder die naar de camping in Frankrjik gaat. 

Een uitstekende oplossing naast de keuze voor één van onze beveiligde buiten caravanstallingen in de ArdècheLanguedocFréjus of Spanje is een caravan -of camperhoes. Door het plaatsen van een dergelijke, vuil werende hoes wordt de caravan uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. Deze hoezen zijn gemaakt van een stof die wel vocht van binnen naar buiten laat gaan, maar niet andersom. De caravanhoezen zijn UV bestendig, waterdicht en ademend. Deze eigenschappen leiden ertoe dat de caravan optimaal beschermd zal zijn tegen de weerselementen. Aangezien u met een buitenstalling reeds een aanzienlijke besparing realiseert in stallingskosten, is een investering in een caravanhoes een uitstekende oplossing hiervoor.

Naast caravanhoezen kunnen wij ook dak hoezen bieden, waarbij alleen het dak van de caravan bedekt is. De hoezen wordt exact op maat van uw caravan gemaakt en worden na fabricage naar u verzonden, zodat u de hoes mee kunt nemen naar de camping in Frankrijk.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor een caravanhoes of camperhoes.

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy