Onderhoud

Als u besluit om uw caravan gedurende een langere periode in Frankrijk te gaan stallen, dan zal het onderhoud van uw caravan ook 'meeverhuizen' naar Frankrijk. Echter, doordat uw caravan in de Franse stalling staat, zullen er ook minder kilometers mee gereden worden en zal de slijtage aan uw caravan daardoor ook minder zijn. Desalniettemin is het belangrijk om bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd de banden van uw caravan te laten vervangen. 

Fr Assistance biedt rondom verschillende caravanstallingen een netwerk aan onderhoudsbedrijven die uw caravan van degelijk onderhoud kunnen voorzien. Zij komen op afspraak naar de stalling toe om een service beurt uit te voeren. Ook kan het zo zijn dat zij in de eigen werkplaats het onderhoud uitvoeren en vervolgens de caravan naar de stalling brengen.

Daarnaast werken wij ook samen met een mobiele onderhoudsservice. Dit bedrijf, genaamd Caravan Help Abroad, reist gedurende het jaar door de diverse regio's in Frankrijk en heeft zodoende de mogelijkheid om ter plaatse service & onderhoud aan uw caravan te verlenen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om andere werkzaamheden te laten uitvoeren. Wij begeleiden dit hele traject en u kunt daarom uw wensen altijd aan ons kenbaar maken. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen voor eventuele accessoires, zoals een hoes voor uw caravan. 

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse bedrijven in verschillende regio's. 

 
 
 
 
 

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy