Vliegen naar Montpellier

Besluit u om uw camper te stallen bij deze stalling in Vic la Gardiole, dan is de luchthaven van Montpellier het meest dichtbij gelegen vliegveld. Slechts 20 kilometer scheiden deze camperstalling van het vliegveld, waardoor u met een taxi snel op uw bestemming bent. 

Vanuit Nederland kunt u vanuit Rotterdam met Transavia rechtstreeks op Montpellier vliegen. Daarnaast biedt RyanAir low budget vluchten aan naar Montpellier vanuit Brussel Charleroi.  Dit is interessant voor de mensen die in de zuidelijk gelegen provincies van Nederland woonachtig zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden voor Parkeren Charleroi Airport en Parkeren Zaventem Airport.

Woont u dichtbij de grens met Duitsland dan is het te overwegen om bijvoorbeeld vanuit Dusseldorf rechtstreeks naar Montpellier te vliegen. De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings biedt deze mogelijkheid. 

De stad Montpellier is overigens het bezoeken waard. Het is een echte universiteitsstad met een zeer modern karakter. Daarnaast beschikt Montpellier ook over vele historische gebouwen en kan het gerekend worden tot één van de mooiste steden van Frankrijk. 

Locatie Luchthaven

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy