Camperstallingen

Fr Assistance biedt u de mogelijkheid om uw auto, caravan of camper in Zuid Frankrijk te stallen vlakbij een vliegveld. Wij hebben stallingsruimte in de regio Argeles sur Mer (Pyrénees Orientales),  Bordeaux (Gironde), Lyon (Rhone-Alpes), Sauvian of Montpellier (Herault) De stallingen zijn goed beveiligd en bieden vaak de mogelijkheid voor ofwel een buitenstalling ofwel een overdekte stalling. Ook zijn er veelal mogelijkheden om, tegen vergoeding, gebruik te maken van electra, lucht en water. Kijk hier voor mogelijkheden voor Rotterdam Airport en Parking Roissy

Om de transfer van het vliegveld naar de stalling en omgekeerd te kunnen maken, kunnen wij voor u desgewenst contact opnemen met taxi bedrijven in de diverse regio's. Daardoor beschikt u, na aankomst op de luchthaven, zeer snel over uw camper, caravan of auto in Zuid Frankrijk.

Door het boeken van een low-cost vlucht naar Zuid Frankrijk bespaart u veel tijd en geld en bovendien staat uw voertuig geparkeerd op een veilige plek. Ideaal voor mensen die een vakantiewoning in Frankrijk hebben en met een camper / caravan gedurende het jaar door Zuid Europa willen reizen.  

Op deze pagina leest u meer over de stallingen op de diverse locaties en de luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemmingen vliegen vanuit Nederland en onze buurlanden. 

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy