Wie zijn wij?

Het concept ‘caravanstalling in Frankrijk’ is in 2012 in het leven geroepen door Fr Assistance. Mijn naam is Dries de Bont, woonachtig in Someren (Noord Brabant) en ik ben de oprichter en eigenaar van het bedrijf Fr Assistance.

Na in 2006 mijn studie ‘services & retail marketing’ aan de Universiteit van Tilburg te hebben afgerond, heb ik een aantal jaren in Frankrijk gewoond en gewerkt. Deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik de Franse taal in woord en geschrift uitstekend beheers. Ook de Franse cultuur en bijbehorende gewoontes en gebruiken van het land, zijn me uitstekend bekend. Deze vaardigheden, in combinatie met mijn studie achtergrond en werkervaring in commerciële functies, leidden ertoe dat ik in 2012 startte met het opzetten van dit concept.

Om een goede en betrouwbare relatie met de stallingshouders in mijn netwerk te kunnen opbouwen, vind ik het zeer belangrijk om niet alleen via de telefoon en mail, maar zeker ook face-to-face contact te houden met hen. Op die manier wordt een sterke en duurzame relatie opgebouwd en kan ik voor u als klant de meeste klantwaarde bieden. Daarom maak ik twee keer per jaar (in het voor –en najaar) een ronde langs de stallingen.

In de loop der jaren is mijn netwerk aan stallingen gegroeid naar ongeveer 25 stallingen, verspreid over Midden –en Zuid Frankrijk. Jaarlijks maken ongeveer 400 klanten gebruik van mijn dienstverlening bij het vinden van een jaarplaats voor hun caravan of camper bij één van deze stallingen. Niet alleen bemiddeling bij het stallen, maar ook inzake service & onderhoud en verkoop kunt u een beroep doen op mij.

Frankrijk is een schitterend land met vele gezichten. Laat Fr Assistance het gezicht zijn voor het begin en einde van uw kampeervakantie in la douce France. 

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy