Verkoop

Fr Assistance biedt u de mogelijkheid om na een aantal jaren stalling in Frankrijk, de caravan in de verkoop te doen. Wij werken samen met een netwerk van opkopers. Zij zijn geïnteresseerd in caravans met een bouwjaar van 1995 of jonger. Voldoet uw caravan hieraan, geeft u ons dan even een seintje indien u uw caravan wilt verkopen. Graag ontvangen we dan zoveel mogelijk gedetailleerde informatie over de caravan, zoals indeling, type caravan en foto's. 

U krijgt via ons in dat geval te horen wat het bod op uw caravan is. Gaat u hiermee akkoord, dan maken we een afspraak met de stallinghouder om de caravan uit de stalling te rijden, zodat deze opgehaald kan worden. 

Voordeel voor u is dat u ontzorgd wordt van de beslommeringen die een verkoop met zich meebrengt. Denk aan het vinden van geïnteresseerde kopers, het ophalen van de caravan in Frankrijk en het vrijwaren van de caravan. 

Op deze manier begeleiden wij u in het gehele traject van stalling en onderhoud van uw caravan in Frankrijk tot aan de uiteindelijke verkoop van uw caravan en de financiele afwikkeling daarvan. 

Accessoires

Naast caravanstalling in Frankrijk biedt Fr Assistance ook een aantal accessoires voor de kampeerder die naar de camping in Frankrjik gaat. Een uitstekende oplossing naast de keuze voor één van onze beveiligde buiten caravanstallingen in de Ardèche, LanguedocFréjus of Spanje is een caravan -of camperhoes. Door het plaatsen van een dergelijke, vuil werende hoes wordt de caravan uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. Deze hoezen zijn gemaakt van een stof die wel vocht van binnen naar buiten laat gaan, maar niet andersom. De caravanhoezen zijn UV bestendig, waterdicht en ademend. Deze eigenschappen leiden ertoe dat de caravan optimaal beschermd zal zijn tegen de weerselementen. Aangezien u met een buitenstalling reeds een aanzienlijke besparing realiseert in stallingskosten, is een investering in een caravanhoes een uitstekende oplossing hiervoor. Naast caravanhoezen kunnen wij ook dak hoezen bieden, waarbij alleen het dak van de caravan bedekt is. De hoezen wordt exact op maat van uw caravan gemaakt en worden na fabricage naar u verzonden, zodat u de hoes mee kunt nemen naar de camping in Frankrijk.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor een caravanhoes of camperhoes.

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW: NL165446225B01 | Privacy | Webdevelopment: Tedde