Verkoop

Fr Assistance biedt u de mogelijkheid om na een aantal jaren stalling in Frankrijk, de caravan in de verkoop te doen. Wij beschikken namelijk over een uitgebreid netwerk en mogelijkerwijs vinden wij voor u een nieuwe eigenaar voor uw caravan. De volgende caravans staan momenteel via ons in de verkoop:

Hobby de Luxe Easy 460 UFE

Bouwjaar: 2004 Locatie van stalling: binnenstalling Livron sur Drome.

Prijs € 7850,- inclusief groot aantal toebehoren (stoelen, tafel, servies, bestek, luchtbedden, tentjes, wasrekken, etc.)

Voor meer info neem contact met ons op

Burstner

Bouwjaar: 1990

Locatie van stalling: regio Jura / Camping Lac de Chalain

Prijs € 2500,- inclusief toebehoren  

Voor meer informatie neem contact met ons op

Hobby Excellent 460 UFE

Bouwjaar: 2004 Locatie van stalling: binnenstalling te Saint Priest de Ligoure.          

Prijs € 8500,-

Er zit een zgan voortent bij met aangeritste luifel type Sierra Trend XXL, tent is 2,70 diep en de luifel 2,50. Een fiama zakluifel met 2 zijwanden en voorkant. Caravan is altijd gebruik gedurende 3 maanden voorseizoen en 2x 3 weken zomervakantie. Meer foto's zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Voor meer informatie neem contact met ons op

Accessoires

Naast caravanstalling in Frankrijk biedt Fr Assistance ook een aantal accessoires voor de kampeerder die naar de camping in Frankrjik gaat. Een uitstekende oplossing naast de keuze voor één van onze beveiligde buiten caravanstallingen in de Ardèche, LanguedocFréjus of Spanje is een caravan -of camperhoes. Door het plaatsen van een dergelijke, vuil werende hoes wordt de caravan uitstekend beschermd tegen weersinvloeden. Deze hoezen zijn gemaakt van een stof die wel vocht van binnen naar buiten laat gaan, maar niet andersom. De caravanhoezen zijn UV bestendig, waterdicht en ademend. Deze eigenschappen leiden ertoe dat de caravan optimaal beschermd zal zijn tegen de weerselementen. Aangezien u met een buitenstalling reeds een aanzienlijke besparing realiseert in stallingskosten, is een investering in een caravanhoes een uitstekende oplossing hiervoor. Naast caravanhoezen kunnen wij ook dak hoezen bieden, waarbij alleen het dak van de caravan bedekt is. De hoezen wordt exact op maat van uw caravan gemaakt en worden na fabricage naar u verzonden, zodat u de hoes mee kunt nemen naar de camping in Frankrijk.

Klik hier voor een vrijblijvende offerte voor een caravanhoes of camperhoes.

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW: NL165446225B01 | Webdevelopment: Tedde @ Cygnus Media