Waarom de Gard?

Onze klanten Willem en Lia Steenvorden kampeerden jarenlang in de prachtige streek van de Gard in Zuid Frankrijk. Zij verkochten onlangs hun caravan. Hieronder delen zij in het kort hun ervaringen met deze streek. 

"Kamperen in de Gard, tussen zee en cevennes. Het gebied is heuvelachtig, bosrijk en vol van archituur. Goede wandelroutes, nog onontdekte dorpjes en middeleeuwse stadjes. Met een paar Franse woordjes vind je lekkere cappuccino, lunchgerechten en diners. Je vind er fijne stille natuur, prachtige grotten en schitterende dalen en bergen. Het verblijf op mooie campings is volop aanwezig. Je caravan stallen is een gunstige optie. Als je kiest voor verblijf in het voor en najaar heb je prachtig weer maar het kan op bepaalde plaatsen ook onstuimig zijn met veel wind en, regen. De regio rond het historische stadje Uzes vonden wij zeer aantrekkelijk, het leek wel een subtropisch klimaat. De Gard verrast je jarenlang, geen dag hetzelfde. Verrassend is de variteit aan kleine, grote en aparte markten. Voor ons blijft het het apartste gebied in Frankrijk"  

Ook interesse gekregen in het kamperen in de Gard? Lees hier meer over de diverse toeristische trekpleisters van deze regio!

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy