# # Caravanstalling in Frankrijk | Vliegen naar Perpignan

Vliegen naar Perpignan

De luchthaven van Perpignan is het meest dichtbij gelegen vliegveld voor mensen die hun camper stallen bij onze stalling Argeles sur Mer. Er zijn geen directe vluchten naar Perpignan vanuit Nederland. Enkel de KLM vliegt erheen, maar dan moet u overstappen in Parijs. 

Echter, voor mensen die woonachtig zijn in het zuiden van Nederland, dichtbij de Belgische grens, is het interessant om eens te kijken naar het vliegen vanaf Brussel Charleroi. De Ierse prijsvechter RyanAir vliegt namelijk in het voorjaar en zomer tegen zeer lage prijzen direct naar Perpignan. Wel is het zo dat de keuze uit de vertrekdagen beperkt is. Echter, als u niet gebonden bent aan bepaalde aankomst -en vertrekdata, dan is het de moeite waard om deze optie te bekijken! Op de website van RyanAir leest u  meer over de mogelijkheden en prijzen!

De camperstalling in Argeles sur Mer is gelegen op slechts 15 kilometer van de luchthaven van Perpignan. Wij kunnen voor u bemiddelen bij het zoeken naar vervoer van en naar de stalling. Overigens is het ook mogelijk om per trein te reizen naar Perpignan. De stad beschikt namelijk ook over een treinstation waar de TGV vanuit Parijs arriveert. 

Overigens is het de moeite waard om Perpignan en de omgeving van de regio Pyrenees-Orientales eens te bezoeken. De stad was in 2008 de Catalaanse cultuurhoofdstad en beschikt over een aantal bijzondere bezienswaardigheden. 

Locatie Luchthaven

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy