Huren Caravan

U wilt graag het kamperen gaan ontdekken, maar u beschikt nog niet over een caravan?

Wij bieden u de mogelijkheid om via ons een caravan te huren! 

Deze caravan, een Rapido 32, is een perfect onderhouden compacte caravan die ideaal is voor een koppel met of zonder kind(eren).

De caravan staat gestald in onze caravanstalling in Montoison, in de regio van Valence. Van daaruit zorgen we voor transport van de caravan naar de camping van uw keuze in een straal van 35 km rondom Montoison. Regio's als de Drome en de Ardeche liggen binnen handbereik en bieden volop mogelijkheden voor het vinden van een leuke camping!

Wij zorgen ervoor dat de caravan op de plek staat zodra u arriveert op de camping en halen de caravan na uw vakantie ook weer op.

De caravan is volledig uitgerust met diverse accessoires, zoals luifel, stoelen, 2 fietsen, tafel, bestek, pannen, glazen, gasfles, bakplaat, oventje, broodrooster, koelkast, waterkoker, dekbedden, beddengoed, kussens, handdoek / theedoek, stofzuiger. 

De caravan biedt 3 slaapplaatsen. Eventueel kunt u zelf een klein tentje meenemen om op die manier een extra slaapplaats te creëren

Wij werken met de volgende prijzen voor de huur van deze caravan:

Voor -en naseizoen (April - Juni en September - Oktober) 

€ 30,- per nacht 

Hoogseizoen (Juli - Augustus)

€ 35,- per nacht 

N.B. Prijzen zijn exclusief de kosten voor de huur van de campingplek

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW-ID: NL 001887569B47 | Privacy | Webdevelopment: Tedde