Meer over Marcheprime

Marcheprime is gelegen in het departement Gironde. Het is een kleine plaats, niet ver van de zee gelegen. U kunt in deze regio uitstekend fietsen en er zijn diverse fietspaden gelegen. Dit gebied staat met name bekend om de zeer uitgestrekte naaldbossen die u hier aantreft.

Wat goed is om te weten, is dat Marcheprime ook de beschikking heeft over een station. Daardoor kunt u gemakkelijk met de trein een reisje boeken naar Bordeaux. Deze wijnstad is gelegen op een half uur van Bordeaux en maakt ook deel uit van het UNESCO erfgoed.

Onze caravanstalling in Marcheprime is een geheel afgesloten en zeer veilige stalling met bovendien een Nederlandse eigenaar.

Interessante campings in de regio van de stalling

Op het kaartje aan de onderkant van de pagina vindt u een overzicht van leuke campings in de regio van deze stalling. Zodoende kunt u nog beter uw vakantie in deze regio gaan plannen en een geschikte camping in de Gironde uitzoeken!

– Lichtblauwe bolletjes zijn de stallingen in deze regio
– Vacansoleil icoontjes zijn de vacansoleil campings in de regio
– Gele vlaggetjes zijn overige campings in de regio
– Bedjes zijn overnachtingsmogelijkheden in de regio
- Alle rode sterren: door de ANWB getypeerde kindvriendelijke campings

Camping tip in deze regio:

Camping le Braou
Route de Bordeaux
33980 Audenge

camping-icon.png

Weerbericht

Fr Assistance | Loonhof 9 | 5712 MD Someren | KvK: Eindhoven 50168711 | BTW: NL165446225B01 | Webdevelopment: Tedde @ Cygnus Media